Windhoek

N/a’an ku sê asiel voor wilde dieren (3.500 ha) en wildreservaat (10.000 ha). De eerste Clever Cub school.  Hier werken vrijwilligers om de bedreigde diersoorten in stand te houden en vrijwilligers die de San Bushman kinderen door scholing een beter perspectief bieden.   De N/a’an ku sê foundation is vanaf het eerste uur door de Namibische zorgondernemer Rudie van Vuuren en zijn vrouw Marlice actief opgezet tot wat het vandaag is. Vanuit de eerste locatie in de buurt van het vliegveld in Windhoek waar een 5-sterren lodge is gebouw, werd in de eerste jaren uit de inkomsten het eerste hospitaal in Epikuro gebouwd en de eerste Clever Cubs School geopend.

In 2014 zijn de onderkomens voor de vrijwilligers vernieuwd. Ook zijn er omheiningen aangelegd voor de bedreigde diersoorten. Er zijn nieuwe kassen gebouwd waar nu eigen groente geteeld wordt.